Så fungerar det

Dags att renovera badrummet? Här kan du få kostnadsförslag på en fullständig våtrumsrenovering eller ombyggnad av delar av ett badrum. En badrumsrenovering kan innebära ombyggnation av väggar och tak eller nytt badrumsgolv. Arbeten i badrum innehåller ofta byte av handfat, toalett, badkar eller dushkabin. Renovering av våtutrymmen involverar VA-arbete som ställer krav på att fuktsäkra golv och badrumsväggar. Anlita därför alltid en badrumsspecialist med våtrumscertifiering. Anmäl din förfrågan och ta emot offerter. Snabbt, enkelt och utan kostnad.

Din förfrågan når hela marknaden på några minuter och når hundratals kvalificerade firmor. Spara tid genom att slippa ringa runt och presentera vad du vill ha hjälp med.

Alla badrums- eller poolföretag som matchas till din förfrågan kommer att ha ett seriöst intresse för din typ av uppdrag i din kommun. Du får enkelt prisförslag samt kan se omdömen och referenser på de företag som kontaktar dig. Du kan sedan välja det företag som passar dig bäst.

Beskriv ditt badrums- eller poolprojekt i vårt formulär

Ge oss en bra bild över ditt drömprojekt. Att informationen är tydlig är viktigt för att attrahera de bästa badrumsproffsen. När formuläret är ifyllt skriver du dina kontaktuppgifter och trycker på ”Få offerter”. Då skickas din förfrågan till alla kvalificerade och relevanta firmor i ditt område.

Så fort ett företag är intresserat av att hjälpa dig får du ett e-mail med deras kontaktuppgifter. Företaget kontaktar dig för en diskussion och lämnar kostnadsförslag. Maximalt fem företag, och endast de företag som har ett seriöst intresse för din förfrågan, kommer att kunna se ditt namn och dina kontaktuppgifter.